Barber shop v Kladně je tu pro vás

0 Comments


Jak dobře znáte Kladno? Jste rodilí Kladeňáci, nebo jste se do Kladna přistěhovali? A víte, že typický Kladeňák neříká „v Kladně“, ale „na Kladně“? Pokud na Kladně bydlíte nebo tam dojíždíte za prací z okolních obcí, možná budete znát nově otevřené nákupní centrum Central. Nachází se na ulici Petra Bezruče, nedaleko budovy gymnázia a autobusového nádraží. V těchto místech stávala původně stará městská zástavba – cihlové či opukové domy hutníků a horníků, kteří ve starém Kladně podstupovali poměrně tvrdou a namáhavou pracovní činnost.

barber na Kladně

Nákupní centrum Central je dnes nejnavštěvovanějším kladenským prodejním místem, ale nebývalo to tak vždy, ještě docela nedávno se soustředila největší pozornost na ulici T. G. Masaryka, která je vyhlášenou pěší zónou, a kde již za socialismu i v devadesátých letech bylo možno nakoupit prakticky jakékoli zboží – od potravin přes knihy, brýle, léky až k jízdním kolům. Dnes je pěší zóna tak trochu v ústraní a ve stínu Centralu, ale to neznamená, že je zcela k ničemu. Naopak tamní klid vám dovolí lépe si užít některých služeb, které jsou tu k dispozici. Je zde otevřen i barber shop Kladno, což je pobočka nejlepšího barber shopu v Praze.

úprava vlasů

Barbeři, tedy jinými slovy specialisté na kadeřnické a holičské služby pro muže (vlastně nejen pro muže), tu mají dobrou pověst a můžete jejich služeb využít po celý rok, a to jak přímo na provozovně, tak i na základě domluvy třeba u vás doma. Barber za vámi přijede, pokud jste špatně pohybliví (na vozíku, upoutáni na lůžko), anebo pokud třeba chystáte svatbu a potřebujete vtisknout lepší fazónu všem svatebním hostům včetně ženicha či nevěsty. Návštěva barbera u vás doma je výhodnější v tom, že jste v prostředí, které je vám blízké, a kde se také budete cítit lépe, i když vám samozřejmě doporučujeme ulici T. G. Masaryka osobně projít, protože tady se psaly dějiny Kladna po dlouhá desetiletí, a zřejmě se budou psát i nadále.